new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems komt naar je toe voor de L1 Voedselbank-actie!

Net als afgelopen jaren gaat New Energy Systems samen met L1 de Limburgse voedselbanken helpen met het inzamelen van zoveel mogelijk lang houdbare levensmiddelen. Maar dit jaar komt New Energy Systems naar jou toe!
 

Hoe kan ik producten doneren?

New Energy Systems is dagelijks met meerdere montageteams door heel Limburg op pad om duurzame energiesystemen te monteren. Vaak ook bij jou in de buurt! Op onze website, Facebook, Linkedin en Twitter plaatsen wij dagelijks een update met locaties waar wij die dag bezig zullen zijn met een montage. Onze monteurs zijn van 8.00 uur tot 15.00 uur aanwezig met een montagebus, waar je jouw producten bij kunt zetten. Aan het einde van de dag nemen zij de door jou gedoneerde levensmiddelen mee naar Schimmert, waar alles wordt verzameld. Spoor dus buren, vrienden en familie aan hun voorraadkast op te ruimen en de levensmiddelen te doneren zodra er een montage bij jou in de buurt plaatsvindt!

En woon je in de buurt van Schimmert of wil je liever bij ons kantoor producten komen doneren? Dan kun je op werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 08.30 tot 17.00 uur ook bij New Energy Systems aan De Steeg 3 in Schimmert jouw producten in komen leveren.
 

Tot wanneer kan ik producten doneren?

De inzamelactie bij New Energy Systems loopt van maandag 21 november tot en met donderdag 15 december om 13.00 uur. ’s Middags worden alle verzamelde producten naar de studio’s van L1 gebracht, waar de gehele opbrengst wordt overhandigd aan de Limburgse voedselbanken.
 

Waarom deze actie?

Elk jaar worden er acties voor goede doelen in het buitenland gehouden. Er zijn echter ook meer dan één miljoen mensen die in armoede leven in ons eigen land. Samen met alle Limburgers en L1 gaat New Energy Systems daarom tot en met 15 december 2016 zo veel mogelijk lang houdbare levensmiddelen inzamelen.
 

1.400 gezinnen afhankelijk van Voedselbank

Limburg telt momenteel 1.400 gezinnen die zelf niet volledig in hun eerste levensbehoeften kunnen voorzien en steun krijgen van de Voedselbank. Dit zijn maar liefst 3.000 personen (volwassenen én kinderen) die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Limburg telt zes Voedselbanken verspreid over de provincie: Landgraaf, Roermond, Venray, Peel en Maas, Venlo en Weert.

geplaatst op 20 november 2016

« Ga terug