new energy check logo
New Energy Systems

New Energy Systems loopt marathon voor goede doel

Zondag 29 juni stond in het teken van het goede doel bij New Energy Systems. Tijdens de Child Learn Marathon in Schimmert werd al hardlopend geld opgehaald voor Child Learn Nederland. Met een zestal lopers liep het team van New Energy Systems de marathon en droeg ze haar steentje bij aan dit prachtige evenement.

De stichting Child Learn Nederland zet zich sinds enkele jaren in om kinderen in India de mogelijkheid te geven om naar school te gaan, waardoor ze geen kinderarbeid hoeven te verrichten. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) deed New Energy Systems mee aan dit jaarlijkse hardloopevenement.

Tijdens deze vijfde editie van de Child Learn Marathon was er een nieuw onderdeel toegevoegd: de estafette. Dat betekende net als bij de marathon hardlopen over iets meer dan 42 kilometer, maar dan wel met z'n zessen in estafettevorm.

Het zestal van New Energy Systems boekte een prachtige teamprestatie door op een knappe derde plaats te eindigen. En daarmee was deze dag nóg meer geslaagd dan hij al was.

Klik hier voor een sfeerimpressie van de dag.

« Ga terug