new energy check logo
New Energy Systems

Projectleider Maurice van Gils in het zonnetje gezet door BDA Opleidingen

Projectleider Maurice van Gils (links) van New Energy Systems was recent de driehonderdste deelnemer aan de opleiding 'Ontwerp Zonnestroomsystemen' van BDA Opleidingen. BDA-directeur Paul Verkaik (rechts) zette hem daarom in het zonnetje.

 

Van Gils: "Ik heb ondanks mijn werkervaring veel van de driedaagse cursus opgestoken. De cursusinhoud, gevoegd bij de praktijkkennis van de docenten en de aanwezige dakmodellen en omvormer-opstellingen, hebben mijn kennis verrijkt. Ook de uitwisseling van ervaringen met andere cursisten vond ik zeer waardevol."

 

New Energy Systems - dat vijfentwintig medewerkers telt - houdt zich volledig bezig met het ontwerpen en installeren van zonnestroomsystemen en besteedt veel aandacht aan de kwaliteitsborging. Reden om de medewerkers op te leiden voor de verschillende erkende BDA-zoncertificaten. Als Zonnekeur-installateur merkt het bedrijf namelijk dat de vraag van opdrachtgevers naar gecertificeerde bedrijven groeit en dat zij zich onder andere met bovengenoemde certificaten kan onderscheiden van andere bedrijven.

 

New Energy Systems verwacht in 2015 verder te groeien, vooral door de toegenomen interesse vanuit het midden- en kleinbedrijf voor zonnepanelen en de stijgende vraag naar indaksystemen en power optimizers.

« Ga terug