SunPower


De Amerikaanse fabrikant SunPower is al sinds 1985 actief in de solarbranche en heeft reeds miljoenen zonnepanelen wereldwijd geleverd. De zonnepanelen van SunPower worden ook door NASA gebruikt en zelfs elektrisch gedreven vliegtuigen en zonne-auto's zijn voorzien van zonnepanelen van SunPower. SunPower kent met haar Maxeon-zonnepanelen een uniek product voor de particuliere markt, welke officieel door New Energy Systems als erkend Elite Partner mag worden geïnstalleerd.
 

SunPower Maxeon

De zonnepanelen van SunPower kenmerken zich door het hoge rendement per zonnepaneel, unieke technologie, de esthetische afwerking én de bijzondere hoge en uitgebreide garanties. SunPower zet volop in op kwaliteit, met een verwachte levensduur van minimaal 40 jaar en met een uniek lage degradatie (dit is een natuurlijk proces bij ieder zonnepaneel). SunPower garandeert namelijk nog een vermogen van 88,3 procent na 40 jaar op de Maxeon-zonnepanelen. Dat is veel hoger dan bij conventionele zonnepanelen.
 

40 jaar garantie op SunPower Maxeon

SunPower kent een voor de branche unieke garantie. SunPower biedt maar liefst 40 (!) jaar garantie op vermogen, product én service op zonnepanelen uit de Maxeon-serie, die na 1 januari 2022 zijn geïnstalleerd en geregistreerd. Dit is de meest uitgebreide en hoogste garantie in de branche. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over.

Maxeon-zonnepanelen die voor die datum zijn geïnstalleerd of die niet geregistreerd worden, behouden de standaardgarantie van 25 jaar.
 

Cradle to Cradle-gecertificeerd

SunPower Maxeon-zonnepanelen zijn de eerste ter wereld die de prestigieuze onderscheiding Cradle to Cradle Certified-Bronze voor duurzaamheid van zonnepanelen in de wacht hebben gesleept. Cradle to Cradle gaat verder dan alleen het recyclen van materialen. Het betekent niet alleen dat de grondstoffen die je gebruikt volledig hergebruikt kunnen worden, maar ook nog eens zonder hun waarde te verliezen bij hergebruik.

Voor deze certificering ondergaan de zonnepanelen een strenge beoordeling van duurzaamheidsaspecten op het gebied van veiligheid van materiaal, hergebruik van materiaal, gebruik van hernieuwbare energie en koolstofbeheer, verantwoord gebruik van water en sociale rechtvaardigheid.
 

Elite Partner

New Energy Systems is al sinds 2014 erkend partner van het merk SunPower. De Amerikaanse zonnepanelenfabrikant werkt uitsluitend met erkende partners en biedt daardoor de beste garanties in de sector (mits de producten geïnstalleerd zijn door erkende installateurs). 

New Energy Systems begon in 2014 als Authorised Partner en wist zich via de Premier Partner-status op te werken naar de hoogst haalbare status bij SunPower: Elite Partner. Een erkend partner van SunPower is altijd te herkennen aan het certificaat dat wordt verstrekt. Het meest actuele certificaat van New Energy Systems vindt u hier.
 

Over SunPower

Al meer dan 35 jaar zijn SunPower-zonnepanelen grensverleggend op het gebied van innovatieve zonne-energie. Van baanbrekende zonnetechnologie, de geavanceerde manier waarop SunPower zijn producten ontwerpt en produceert, tot en met de uitstekende service die de partners van SunPower zijn klanten dagelijks bieden. SunPower-zonnepanelen bieden een uitermate rendabele technologie, zoals erkend door gerenommeerde adviseurs in de branche, en met de ondersteuning van een solide multinational. De grootste investeerder in de technologie van SunPower-zonnepanelen is TOTAL, het op vijf na grootste energiebedrijf ter wereld.

Onze keurmerken


Techniek NederlandVCAInstallQHolland SolarSunPowerErkend Hybrid Hero-installateur van RemehaStichting Zonne-energie Recycling Nederland