Een warmtepomp verwarmt uw woning met buitenlucht


Belangrijke mededeling:

Wilt u bij New Energy Systems een aanvraag plaatsen voor een (hybride) warmtepomp of een warmtepompboiler? Daarmee zouden we normaliter zeer verheugd zijn echter we vragen uw aandacht voor het volgende:

Momenteel hebben we te maken met een wereldwijde energiecrisis waardoor de vraag naar warmtepompen fors is gestegen. Als nasleep van corona kampen fabrikanten van warmtepompen bovendien nog steeds met chiptekorten. De levertijd (van aanvraag tot plaatsing) bij warmtepompen bedraagt momenteel meer dan een jaar. Wij kunnen als gevolg van deze marktomstandigheden tijdelijk helaas geen nieuwe aanvragen voor (hybride) warmtepompen en warmtepompboilers meer in behandeling nemen. Zodra warmtepompen weer beter beschikbaar zijn, kunt u uiteraard weer bij ons terecht.

​Het spijt ons deze maatregel te moeten nemen, maar vertrouwen op uw begrip daarvoor.


Wist u dat u met buitenlucht ook uw woning kunt verwarmen? Dat kan met een warmtepomp, die deze warmte gebruikt om het cv-water te verwarmen. Een warmtepomp werkt qua techniek hetzelfde als een  warmtepompboiler en is zowel hybride (in combinatie met een cv-ketel) als full-electric (u heeft dan geen cv-ketel meer nodig) te gebruiken.
 

Hoe werkt een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp werkt samen met de cv-ketel en is in vrijwel iedere goed (na)geïsoleerde woning toepasbaar, zowel bij vloerverwarming als radiatoren. Een hybride warmtepomp verwarmt de woning. De cv-ketel zorgt voor het warme (tap)water en bijverwarming van de woning zodra de buitentemperatuur te laag is.
 

Hoe werkt een full-electric warmtepomp?

Met een full electric-warmtepomp kunt u volledig van het gas af. Deze warmtepomp kan de volledige woning verwarmen en zorgt voor warm tapwater voor gebruik in de badkamer en keuken. Een full electric-warmtepomp is vooral gunstig in combinatie met vloerverwarming en in een goed (na)geïsoleerde woning, maar er zijn ook opties om met traditionele radiatoren een warmtepomp te plaatsen waarmee u volledig van het gas kunt. Onze adviseurs bekijken graag samen met u welk type het meest geschikt is.
 

Subsidie op warmtepomp

Ook voor warmtepompen is er ISDE-subsidie beschikbaar. Het subsidiebedrag is, afhankelijk van het type systeem en vermogen, beschikbaar vanaf 2.400 euro. De subsidie is goed voor gemiddeld zo’n 20 tot 50 procent van de investeringskosten.
 


Onze merken:

Remeha Elga Ace

Daikin


Wilt u meer informatie of persoonlijk advies over een warmtepomp? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

Onze keurmerken


Techniek NederlandVCAInstallQHolland SolarSunPowerErkend Hybrid Hero-installateur van RemehaStichting Zonne-energie Recycling Nederland