Een airco koelt en verwarmt uw woning


Het merk dat wij voeren voor airconditioning is Daikin. Daikin staat bekend om zijn hoogwaardige producten en betrouwbare prestaties en daarnaast om zijn innovatieve benadering van klimaatbeheersingstechnologie. Daikin airconditioners zijn ontworpen met een focus op energie-efficiëntie, hetgeen past bij onze missie om duurzame energieoplossingen te bieden.

De bijzonder efficiënte split- en multisplit-airconditioners van Daikin combineren superieure stijl, prestaties en flexibiliteit, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor optimale energie-efficiëntie, wat resulteert in lagere CO2-uitstoot en lagere energiekosten.

Met de toenemende energiekosten is het van cruciaal belang dat airconditioners zo efficiënt mogelijk zijn. De warmtepomp-inverter-airconditioners van Daikin zijn niet alleen stijlvol, maar ook slim op het gebied van energieverbruik. Ze kunnen uitgerust zijn met individueel programmeerbare besturingen voor elke kamer en aanwezigheidssensoren die het energieverbruik verminderen wanneer er niemand thuis is.

Daikin heeft meerdere prijzen gewonnen voor de stijlvolle binnenunits. Deze units zijn beschikbaar in een breed scala voor wand-, vloer- of plafondmontage, waardoor ze naadloos passen in elk interieur. Bovendien werken de units fluisterstil, waardoor ze een perfecte woonervaring bieden.

Hoe werkt een airco?
Wanneer de airconditioning wordt ingeschakeld om te koelen, koelt deze de lucht in de ruimte af tot de gewenste temperatuur. Dit proces wordt bereikt door de lucht met een ventilator door een warmtewisselaar te leiden. De warmtewisselaar in de binnenunit absorbeert warmte uit de voorbijkomende lucht, wat resulteert in een verlaging van de luchttemperatuur.

Bekijk hier de Daikin brochure.

De Daikin Comfora

De Daikin Comfora is een split-unit airconditioner. Dit betekent dat het systeem bestaat uit een buitenunit die verbonden kan worden met één of meerdere binnenunits. Hierdoor is het mogelijk om meerdere ruimtes te koelen of te verwarmen met één enkel systeem. De airconditioner produceert weinig geluid en heeft een hoog rendement tot A++, waardoor het een milieuvriendelijk alternatief is voor een cv-ketel op gas.

De Daikin Comfora heeft een maximaal koelvermogen van 4,0 kW en een maximaal verwarmingsvermogen van 4,8 kW. Met een gemiddeld verbruik van 1010 watt voor koelen en 1000 watt voor verwarmen, behaalt de Daikin Comfora een gemiddeld rendement van 350% voor koelen en 400% rendement voor verwarmen.

Energielabel koelen/verwarmen A++/A++
Stille werking vanaf 20 dBA
Wij bieden het type Comfora aan met een vermogen van 2,0, 2,5 en 3,5 kW.

Zilverallergeenverwijderings- en luchtzuiveringsfilter: vangt allergenen op zoals pollen en huisstofmijt
Het ontvochtigingsprogramma vermindert de luchtvochtigheid zonder schommelingen in de kamertemperatuur. De Online Controller is standaard inbegrepen, waardoor u uw airconditioning kunt bedienen vanaf elke gewenste locatie via een app.

Eigenschappen:

  • Gegarandeerd verwarmingsvermogen tot -30°C
  • 3-D luchtstroom: de lucht wordt naar alle hoeken van de ruimte geblazen
  • Ideaal voor installatie in slaapkamers
  • Volledige reeks A++
  • Onecta-app

Heeft u interesse in een Daikin Comfora Airco, wij informeren u graag in een persoonlijk adviesgesprek. 

                                               Vraag offerte aan


De Daikin Perfera

Het nieuwe Perfera wandmodel van Daikin is de meest zuinige airconditioner in de markt.
De Comfort+ functie zorgt voor een optimaal comfort met een homogene temperatuur in de hele ruimte. De dubbele kleppen leiden de lucht naar het plafond bij koelen en langs de muur bij verwarmen.

Het Perfera wandmodel is een stijlvol en onopvallend wandmodel voor een optimale luchtkwaliteit. Met een zeer hoog seizoensrendement tot A+++ in koel- en verwarmingsmodus. De flashstreamer zorgt voor frissere en schone lucht. Het geluidsniveau is slechts 19 dB(A).
De 2-zonebewegingssensor zorgt dat de luchtstroom telkens naar een zone gestuurd wordt waar op dat moment niemand aanwezig is en het systeem schakelt automatisch over naar de energiezuinige stand als niemand wordt gedetecteerd. De Online controller wordt standaard meegeleverd en u bedient uw airco vanaf welke locatie dan ook met een app.

Energielabel koelen/verwarmen A+++/A+++
Stille werking vanaf 19 dBA
SEER/SCOP 9,47/5,20
De Daikin Perfera is verkrijgbaar met een koelcapaciteit van 3,5 kW, 5,0 kW en 7,1 kW.

Heeft u interesse in een Daikin Perfera Airco, wij informeren u graag in een persoonlijk adviesgesprek. 

                                               Vraag offerte aan


 

De Daikin Emura

De Daikin Emura wordt erkend voor zijn comfort van de hoge kwaliteit. Het onderscheidende uiterlijk is op zichzelf al uniek en esthetisch aantrekkelijk. Standaard verkrijgbaar in kristalwit, maar ook beschikbaar in zilver en zwart, is dit een lucht-lucht warmtepomp die uitermate zuinig en efficiënt kan verwarmen en koelen. Met seizoensgebonden rendementswaarden (SEER en SCOP) die tot een A+++ label reiken, biedt de Emura een uitstekende energiezuinigheid.

Het comfort dat de Emura nastreeft, wordt onder andere bereikt door zijn intelligente thermische sensor, die de huidige kamertemperatuur detecteert en dienovereenkomstig de luchtstroom aanpast. In combinatie met de 3D-luchtstroom die deze unit biedt, zorgt dit voor een optimale luchtcirculatie. Bovendien maakt de Emura gebruik van het 'Coanda-effect': speciaal ontworpen lamellen sturen de luchtstroom nog nauwkeuriger en efficiënter.

De Daikin Emura is uitgerust met een Heat Boost-functie, waarmee de ruimte snel op de gewenste temperatuur wordt gebracht. De ingestelde temperatuur wordt gemiddeld 14% sneller bereikt dan met een conventionele airconditioner. Bovendien beschikt de unit over filters en een 'Flash Streamer' die allergenen zoals pollen en onaangename geurtjes afbreken. Hierdoor biedt de Emura niet alleen hoog comfort, maar verbetert ook de kwaliteit van de binnenlucht.

Voor Smart Homes is de Emura ideaal geschikt. Een WLAN-adapter wordt standaard meegeleverd, waardoor de unit kan worden bediend via smartphone of tablet met behulp van de Onecta app. Zelfs spraakgestuurde bediening via Amazon of Google Assistant is mogelijk om de belangrijkste functies in te stellen.

De Daikin Emura is verkrijgbaar met een vermogen van 3,5 kW en 5,0 kW.
Energielabel koelen/verwarmen A+++/A+++
SEER/SCOP 8,73/5,15

Heeft u interesse in een Daikin Emura airco, wij informeren u graag in een persoonlijk adviesgesprek. 

                                               Vraag offerte aan

Onze keurmerken


Techniek NederlandVCAInstallQHolland SolarSunPowerErkend Hybrid Hero-installateur van RemehaStichting Zonne-energie Recycling Nederland