Remeha Elga Ace


De Elga Ace van Remeha is een hybride warmtepomp die samenwerkt met de cv-ketel. De Elga Ace zorgt met zijn aantrekkelijke investering en terugverdientijd voor een opmars in de toepassing van warmtepompen in de bestaande bouw. De binnenunit wordt geplaatst in de buurt van de cv-ketel, de buitenunit in bijvoorbeeld de tuin of aan een gevel. Vooral in de laatste jaren is de Elga Ace flink in populariteit gestegen dankzij de aantrekkelijke ISDE-subisidieregeling. 

Erkend Hybrid Hero-installateur

New Energy Systems monteert al jarenlang Elga hybride warmtepompen. Dankzij deze ervaring zijn wij door Remeha erkend als Hybrid Hero-installateur, een erkenning voor ervaren hybride warmtepompinstallateurs. Daarmee bent u als klant verzekerd dat wij de juiste kennis en praktische vaardigheden hebben om de Elga Ace bij u te monteren.
 

Montage Elga Ace hybride warmtepomp

De Elga Ace is vrijwel altijd in één dag geïnstalleerd en is geschikt voor nagenoeg elke woning, mits deze goed is geïsoleerd. Door de combinatie van de Elga Ace met een gasketel wordt onder alle omstandigheden het hoogste rendement gehaald. De gasketel springt af en toe bij als het nodig is voor de verwarming (indien het buiten bijvoorbeeld te koud is) en bereidt het tapwater. Bij lage buitentemperaturen schakelt de Elga uit om het over te geven aan de gasketel, zodat het comfort in uw woning exact hetzelfde is als dat u gewend bent met een gasketel. 
 

ISDE-subsidie Elga Ace hybride warmtepomp

In 2022 ontvangt u op de Elga Ace ISDE-subsidie. Deze is afhankelijk van het vermogen van de hybride warmtepomp. Er zijn twee types verkrijgbaar: de 4 kW en de 6 kW. Op deze warmtepompen zit respectievelijk 2.400 of 2.700 euro subsidie.
 

Brochure Elga Ace hybride warmtepomp

Meer informatie over de Elga Ace hybride warmtepomp vindt u in de brochure van Remeha.

Wilt u meer informatie of persoonlijk advies over een warmtepomp? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen
 

 

Onze keurmerken


Techniek NederlandVCAInstallQHolland SolarSunPowerErkend Hybrid Hero-installateur van RemehaStichting Zonne-energie Recycling Nederland