ACTIE | Elga warmtepomp met € 460,- korting


Profiteer t/m 29 februari 2020 van een aantrekkelijke korting op een Elga hybride warmtepomp (5 kWth)! Nu voor € 3.890,- incl. btw in plaats van € 4.350,- incl. btw! Profiteer daar bovenop ook nog eens van € 1.700,- subsidie. 
 

Hoe werkt deze actie?

Meld u onderaan deze webpagina aan voor deze actie. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen met een adviseur. Hij komt bij u langs voor een advies en het uitvoeren van een technische schouw om samen met u te bepalen hoe de warmtepomp kan worden geplaatst. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Er is een beperkt aantal warmtepompen beschikbaar voor deze actie, waarbij het principe van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt' geldt. Alleen een getekende overeenkomst komt in aanmerking voor de aanbieding (mits er actie-exemplaren beschikbaar zijn); alleen een intentie tot opdracht is niet voldoende. Na het ontvangen van een getekende overeenkomst, gaan wij uw systeem zorgvuldig engineeren en voorbereiden. Samen kiezen we een geschikte montagedatum. Wij monteren en installeren de warmtepomp volledig. U geniet meteen van de besparing en het comfort.
 

Meer informatie over deze actie

Meer informatie over deze actie vindt u op de speciale actiepagina.

Onze keurmerken


Techniek NederlandVCAInstallQHolland SolarSunPowerErkend Hybrid Hero-installateur van RemehaStichting Zonne-energie Recycling Nederland