Samenwerking met DVEP Energie leidt tot Solar Safety Award


Elk jaar wordt er door Omega Energietechniek onderzoek uitgevoerd naar de veiligheid van zonnepaneelinstallaties. Zo’n 1500 installaties worden geïnspecteerd en op verschillende onderdelen gekeurd zoals beschreven staat in de richtlijnen van SCIOS Scope 12. De tien bedrijven die het beste scoren en daarmee de veiligste werkwijze hanteren worden hiervoor beloond met een Solar Safety Award.

Dit jaar was DVEP Energie één van de winnaars! Vorige maand heeft de uitreiking van de award plaatsgevonden.

Bas Wolters, Manager Duurzame Energie bij DVEP Energie, dankt New Energy Systems voor de jarenlange samenwerking die mede tot dit succes heeft geleid: "Natuurlijk zijn we trots en verheugd dat we als beste zijn verkozen, maar we weten ook dat we dit niet hadden kunnen bereiken zonder onze installateurs. Daarom willen we graag van deze gelegenheid gebruikmaken om jullie nog een keer extra te bedanken voor jullie inzet bij het realiseren van de veiligste zonnepaneelinstallaties. Deze award is ook voor jullie. Bedankt!"

Als trotse partner feliciteren wij DVEP Energie natuurlijk ook met het behalen van deze award!

Meer informatie over het winnen van de Solar Safety Award door DVEP Energie lees je hier.


geplaatst op 18 juni 2021

Onze keurmerken


Techniek NederlandVCAInstallQHolland SolarSunPowerErkend Hybrid Hero-installateur van RemehaStichting Zonne-energie Recycling Nederland