Ons team


Wij vinden persoonlijk contact en aandacht belangrijk. Onze adviseurs, allen met een technische achtergrond en jarenlange ervaring, komen daarom altijd vrijblijvend bij u langs om uw wensen en behoeften op locatie te bespreken en te bekijken wat allemaal mogelijk is.

Engineers New Energy Systems

De engineers vormen de schakel tussen de adviseurs en de monteurs. Uw installatie wordt door hen zorgvuldig ontworpen, doorgerekend en voorbereid voor montage. Ze bekijken wat de beste opstelling is, waarmee u het beste rendement haalt uit uw investering.

Monteurs New Energy Systems

New Energy Systems beschikt over eigen montageploegen, die elke dag met hun eigen mobiele werkplaats op pad zijn. De monteurs zijn volledig uitgerust met de wettelijk vereiste veiligheidsmaterialen, zoals diverse soorten dakrandbeveiligingen, valgordels en steigers.

Backoffice New Energy Systems

New Energy Systems wordt gecompleteerd door de afdelingen administratie, marketing en communicatie, en kwaliteit en veiligheid. Was alles naar wens of zijn er verbeterpunten, onze medewerkers horen graag 
van u!

Directie New Energy Systems

Peter Debije, Nico Eurelings en Yvo Hoppers vormen de directie. Vanuit hun technische achtergrond, startten Peter en Nico in 2008 New Energy Systems in Schimmert. In 2021 werd het directieteam uitgebreid met Yvo Hoppers. New Energy Systems is een van de grootste aanbieders van zonnepanelen en warmtepompen voor de particuliere, zakelijke en agrarische markt.

 

Onze keurmerken


Techniek NederlandVCAInstallQHolland SolarSunPowerErkend Hybrid Hero-installateur van RemehaStichting Zonne-energie Recycling Nederland