Daikin


Met een Daikin lucht/water-warmtepomp baadt u in comfort. De buitenunit pompt met een hoog rendement natuurlijke warmte in het water voor afgifte aan vloerverwarming, LTV-convectoren en radiatoren. Door toepassing van een bijpassende boiler (een Daikin DUO) kunt u bovendien het hele jaar door genieten van warm tapwater dankzij de warmtepomp.

Daikin full electric-warmtepompen zijn uiterst energiezuinige oplossingen voor de productie van warm water voor verwarming en tapwater. De nieuwe generatie lage temperatuur lucht/water-warmtepompen met de Bluevolution-technologie van Daikin behaalt superieure niveaus van comfort, energie-efficiëntie, betrouwbaarheid en controle. Deze 'all electric' verwarmingssystemen hebben de laagste impact op het milieu dankzij het koudemiddel R-32.

Daikin LT-warmtepomp

De Daikin lucht/water warmtepompen met lage temperatuur (LT) zijn de optimale keuze voor nieuwbouw of nieuwbouwprojecten. In combinatie met vloerverwarming of lage temperatuur-radiatoren gebruiken deze warmtepompen minder energie om uw woning te verwarmen. 

Daikin ontving als eerste fabrikant het Eco-label voor haar Daikin Altherma LT-warmtepompen, vanwege de hogere energiezuinigheid en lagere impact op de opwarming van de aarde dan andere warmtepompproducten in hun klasse.

ISDE-subsidie Daikin warmtepompen

Ook in 2022 ontvangt u op de Daikin-warmtepompen ISDE-subsidie. Deze is ten opzichte van 2021 flink verhoogd. Het subsidiebedrag voor de Daikin-warmtepompen uit ons aanbod is, afhankelijk van het type systeem en vermogen, beschikbaar vanaf 2.850 euro. De subsidie is goed voor gemiddeld zo’n 20 tot 50 procent van de investeringskosten.

Brochure Daikin warmtepompen

Meer informatie over deze warmtepompen vindt u in de brochures van Daikin:
Altherma 3 R LT (4, 6 en 8 kWth)
Altherma 3 R LT (11, 14 en 16 kWth)

Wilt u meer informatie of persoonlijk advies over een warmtepomp? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen

Onze keurmerken


Techniek NederlandVCAInstallQHolland SolarSunPowerErkend Hybrid Hero-installateur van RemehaStichting Zonne-energie Recycling Nederland