Daikin


Belangrijke mededeling

Wilt u bij New Energy Systems een aanvraag plaatsen voor een (hybride) warmtepomp of een warmtepompboiler? Daarmee zouden we normaliter zeer verheugd zijn echter we vragen uw aandacht voor het volgende:

Momenteel hebben we te maken met een wereldwijde energiecrisis waardoor de vraag naar warmtepompen fors is gestegen. Als nasleep van corona kampen fabrikanten van warmtepompen bovendien nog steeds met chiptekorten. De levertijd (van aanvraag tot plaatsing) bedraagt momenteel meer dan een jaar. Wij kunnen als gevolg van deze marktomstandigheden tijdelijk helaas geen nieuwe aanvragen voor (hybride) warmtepompen en warmtepompboilers meer in behandeling nemen. Zodra warmtepompen weer beter beschikbaar zijn, kunt u weer bij ons terecht. Wij adviseren u daartoe onze website in de gaten te houden en het over een tijdje nogmaals te proberen.

Het spijt ons deze maatregel te moeten nemen maar vertrouwen op uw begrip daarvoor.


Daikin warmtepompboilerMet een Daikin warmtepompboiler kunt u het hele jaar door van sanitair warm water genieten met een beter rendement dan een HR-ketel of gewone elektrische boiler.

De Daikin warmtepompboiler is een ideale oplossing voor renovatie, maar zeker ook voor nieuwbouwhuizen en bedrijfspanden. Hij vormt in combinatie met een Daikin Altherma-warmtepomp de perfecte hybride oplossing voor verwarming en sanitair warm water. De Daikin warmtepompboiler voor sanitair warm water is bijzonder energiezuinig.

Twee types warmtepompboilers

New Energy Systems levert twee formaten warmtepompboilers: 200 liter en 260 liter. De inhoud van 200 liter is geschikt voor kleine huishoudens die een kleine warm tapwater-vraag hebben; de inhoud van 260 liter is geschikt voor meerpersoonshuishoudens of huishoudens die bijvoorbeeld een bad hebben.
 

Verschillende opstellingen

U heeft de keuze uit twee opstellingen:

  • de warmte wordt onttrokken aan de omgevingslucht in de ruimte zelf.
  • via een kanaalverbinding wordt buitenlucht aangezogen en via een tweede kanaal wordt de koele, droge lucht naar buiten afgevoerd.
     

ISDE-subsidie Daikin warmtepompboiler

Ook in 2022 is er ISDE-subsidie beschikbaar voor warmtepompboilers van het merk Daikin. Op beide type warmtepompboilers zit 725 euro subsidie.
 

Brochure Daikin warmtepompboiler

Meer informatie over deze warmtepompboilers vindt u in de brochure van Daikin.

Onze keurmerken


Techniek NederlandVCAInstallQHolland SolarSunPowerErkend Hybrid Hero-installateur van RemehaStichting Zonne-energie Recycling Nederland