Enphase


Bij New Energy Systems zijn we gepassioneerd door het bieden van innovatieve energieoplossingen die de wereld transformeren naar een duurzamere toekomst. Daarom zijn we trots om producten van Enphase aan te bieden, een toonaangevende naam in de zonne-energie-industrie.

Over Enphase.

In 2006 is Enphase de zonne-energiesector ingestapt en hebben zij deze sector getransformeerd met hun revolutionaire micro-omvormertechnologie. Vandaag de dag zijn deze micro-omvormers compatibel met zo goed als alle zonnepanelen op de markt. Enphase blijft continu streven naar innovatieve en sterke manieren om zonne-energie slimmer, eenvoudiger en betaalbaarder te maken. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij hen, zo zijn zij zelfs recordhouder binnen deze industrie met betrekking tot producttests.

Enphase staat bekend om zijn geavanceerde technologieën en betrouwbare prestaties op het gebied van zonne-energie. Hun Microinverter System is een baanbrekende oplossing die zonne-energie omzet in bruikbare elektriciteit op individueel paneelniveau. Met deze innovatieve benadering maximaliseren we de energieopbrengst van zonne-installaties en verbeteren we de betrouwbaarheid van het systeem.

Micro-omvormers (parallel geschakeld)

Enphase maakt gebruik van micro-omvormers, waarbij elke zonnepaneel zijn eigen kleine omvormer heeft. Dit biedt voordelen zoals betere prestaties bij schaduwproblemen en individuele monitoring van elk paneel. 

Bij New Energy Systems geloven we in het leveren van hoogwaardige producten en het bieden van uitstekende service aan onze klanten. Ontdek hoe Enphase-technologie uw organisatie kan helpen om de overstap naar duurzame energie te versnellen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u begeleiden naar een schone, groene toekomst.

Enphase Enlighten app

Monitoring per paneel. Met de micro omvormer kunt u ieder individueel paneel precies uitlezen. Hierdoor kunt u bij een verminderde opbrengst direct te zien bij welk paneel het probleem ligt.

De voordelen van Enphase

  • Altijd de maximale opbrengst
  • Laagste uitvalpercentage 
  • Zeer (brand)veilig
  • Optimaal rendement, zelfs bij schaduwval
  • Geen uitval van complete zonnepanelen systeem
  • Gemakkelijk uitlezen met Enphase enlighten app

Onze keurmerken


Techniek NederlandVCAInstallQHolland SolarSunPowerErkend Hybrid Hero-installateur van RemehaStichting Zonne-energie Recycling Nederland