Ontdek de toekomst van energieopslag met onze batterijoplossingen


Bij New Energy Systems begrijpen we dat de energiebehoeften van moderne bedrijven voortdurend evolueren. Om competitief te blijven en milieubewust te opereren, is het essentieel om vooruit te kijken naar geavanceerde energieopslagoplossingen. Onze hoogwaardige batterijen (accuopslagsystemen) voor bedrijven bieden een scala aan voordelen die uw onderneming naar een hoger niveau tillen.

De voordelen van batterijoplossingen van New Energy Systems:

1. Een alternatief voor een zware netaansluiting of het gebrek hier aan.

Een batterij is hét alternatief voor een zware netaansluiting voor bedrijven. Die is kostbaar, of steeds vaker onmogelijk vanwege de netcongestie. Wij bieden u de oplossing: een batterij die de pieken in uw verbruik opvangt. De batterij wordt bij lage netbelasting opgeladen, bijvoorbeeld ‘s-nachts en de energie gebruikt u bij hoge belasting. Peakshaving noemen we dat. Hierdoor heeft u toch een hoog of hoger vermogen beschikbaar zonder zwaardere netaansluiting. U kunt ook uw netaansluiting lager kiezen, waarmee u op uw vaste netaansluitingskosten spaart.

Hoe zet u een batterijsysteem in bij netcongestie? We leggen dit uit in de volgende video: 

2. Opslag van zelf geproduceerde zonnestroom

Een veel gevallen kunt u uw zelf geproduceerde zonnestroom die u niet direct nodig heeft, niet (meer) terugleveren aan het elektriciteitsnet. Terwijl u op andere momenten, bijvoorbeeld ‘s- nachts, stroom uit het elektriciteitsnet gebruikt. Door de overtollige stroom tijdelijk in een batterij op te slaan, kunt u toch op andere momenten van uw eigen opgeslagen zonnestroom gebruik maken.

3. Betrouwbare back-upvoorziening

Een batterij kan ook worden ingezet om in het geval van stroomstoringen gedurende een bepaalde tijd nog over noodzakelijke energie te beschikken, om cruciale bedrijfsprocessen ‘in de lucht’ te houden. Dit garandeert continuïteit in uw bedrijfsactiviteiten, ongeacht de omstandigheden.

4. Energiebeheer op maat

Onze batterijoplossingen kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Of het nu gaat om het ondersteunen van uw hernieuwbare energiebronnen, het optimaliseren van uw energieverbruik of het integreren van slimme energiesystemen, we bieden oplossingen die naadloos aansluiten bij uw doelstellingen.

New Energy Systems by Bennex

New Energy Systems heeft een strategische samenwerking met het Nederlandse bedrijf Bennex voor slimme batterijoplossingen van het Duitse batterij fabricaat Fenecon. Bennex is gespecialiseerd in batterijopslagsystemen in combinatie met Energie Management oplossingen. 2 Bedrijven die elkaar hebben gevonden en elkaar aanvullen. Een bewezen EMS-systeem en batterijproducten van Bennex en de kennis en kunde van het installeren, inbedrijfstellen en beheren van New Energy Systems. We vertellen u er graag meer over:
Samen met Bennex (www.Bennex.eu) bieden wij oplossingen voor uw uitdagingen, zoals eerder gedaan bij bijvoorbeeld het project Westergas Power Station en een batterijcontainer bij een agrarisch bedrijf in Limburg.

New Energy Systems by Bennex kan voor bedrijven het hele duurzaamheidstraject verzorgen. Wij hebben eigen adviseurs, monteurs en engineers in dienst. We verzorgen het traject van A tot Z.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze oplossingen uw bedrijf kunnen transformeren en toekomstbestendig kunnen maken. Vraag hier een offerte aan op.

Onze keurmerken


Techniek NederlandVCAInstallQHolland SolarSunPowerErkend Hybrid Hero-installateur van RemehaStichting Zonne-energie Recycling Nederland