Gebruik uw bassin voor opwekking van zonne-energie


Met Floating Systems bieden we een innovatieve oplossing die de potentie van wateroppervlaktes en -bassins benut op verschillende manieren. Duurzame energieopwekking door middel van zonnepanelen op de floating systems bieden een milieuvriendelijke oplossing. Ontdek de mogelijkheden van drijvende systemen en laat je inspireren door onze innovatieve oplossingen.

Ons ‘floating solar system’ is uitgerust met hoogwaardige zonnepanelen van het merk JA Solar op basis van een glas-op-glas principe die optimaal zonlicht benutten. Glas-glas zonnepanelen hebben het hoogste rendement. Ze scoren het beste, omdat ze niet degraderen en dus lang meegaan. Dankzij de weerbestendigheid van glas-glas zonnepanelen kunnen er PERC-zonnecellen in verwerkt worden.
Het water in het bassin zorgt voor een natuurlijke afkoeling en een hoger rendement ten opzichte van zonnepanelen op daken.

Waterbassins nemen vaak grote oppervlakken in beslag die anders onbenut zouden blijven. Door middel van een floating system kunt u deze ruimte optimaal benutten door zonne-energieopwekking zonder extra landoppervlak in te nemen.

Het ‘floating system’ biedt ook het voordeel van het verminderen van verdamping in uw waterbassin (jaarlijks zo'n 200 liter per m² per jaar). Het paneelsysteem biedt een beschermende laag die het wateroppervlak bedekt, waardoor verdamping wordt verminderd en u uw watervoorraad efficiënter kunt gebruiken.

Ons team van ervaren professionals kan u begeleiden bij het ontwerpen, installeren en onderhouden van het floating system.
Als u geïnteresseerd bent in het verkennen van de mogelijkheden van zonne-energie floating system voor uw waterbassin dan komt onze specialist Kyle Verwer graag met u kennis maken om de mogelijkheden bij u op locatie door te nemen. U bereikt hem via k.verwer@newenergysystems.nl of 06-24 33 70 76.

Onze keurmerken


Techniek NederlandVCAInstallQHolland SolarSunPowerErkend Hybrid Hero-installateur van RemehaStichting Zonne-energie Recycling Nederland