Laadpalen


Elektrisch rijden wint aan populariteit. De wegen vullen zich met bedrijfsauto’s die volledig of gedeeltelijk op stroom rijden. Ook de laadapparatuur om deze auto’s van energie te voorzien, vindt u op steeds meer (openbare) plekken terug, waaronder parkeergelegenheden of langs snelwegen. De goedkoopste en duurzaamste oplossing is echter om elektrische auto's bij uw bedrijf op te laden.

Dat komt doordat u bij uw bedrijf niet afhankelijk bent van de beschikbaarheid van de laadpaal én u er (waarschijnlijk) een lagere prijs voor stroom betaalt dan bij een openbare laadpaal. Zeker in combinatie met zonnepanelen is bij uw bedrijf een auto opladen de meest gunstige en duurzame toepassing van elektrisch rijden.
 

Laadpalen van het merk Alfen

Een elektrische auto opladen werkt hetzelfde als ieder ander elektrisch apparaat. U koppelt een kabel tussen de auto en de laadapparatuur, waarna de accu wordt opgeladen. New Energy Systems biedt laadapparatuur van het merk Alfen, welke allerlei mogelijkheden bevat om een bedrijfsauto zo optimaal mogelijk op te laden.

De laadapparatuur van Alfen bevat standaard een T2-aansluiting en active loadbalancing, waarmee het laadvermogen zich automatisch aanpast aan de hoeveelheid elektriciteit die op dat moment in het bedrijf wordt verbruikt. De laadsnelheid van de bedrijfsauto gaat automatisch omlaag als er meer stroom in uw bedrijf wordt verbruikt en vice versa.

Daarnaast kunt u optioneel de kaartlezer (RFID) activeren waarmee u de laadpaal in- en uitschakelt, maar ook gebruik van derden (denk aan klanten, bezoekers of personeel) kunt registreren en eventueel af laten rekenen tegen een zelf in te stellen tarief. De laadapparatuur is beschikbaar als wandmodel of op een paal, en is geschikt voor montage binnen en buiten.
 

Laadpaal kopen

New Energy Systems levert laadpalen alleen in combinatie met de aanschaf van een ander duurzaam energiesysteem. U kunt bij ons niet terecht voor de losse aanschaf van een laadpaal. Wilt u bijvoorbeeld zonnepanelen en/of een warmtepomp aanschaffen, dan bieden wij u indien gewenst ook een laadpaal aan.

Ook als u reeds een duurzaam energiesysteem van New Energy Systems heeft, bieden wij u graag een laadpaal aan. Neem hiervoor contact met ons op of vraag een offerte aan.

 

Onze keurmerken


Techniek NederlandVCAInstallQHolland SolarSunPowerErkend Hybrid Hero-installateur van RemehaStichting Zonne-energie Recycling Nederland